• Brug for mobile websites? Har du brug for din egen mobile website, kan du altid kontakte Peter Klünder på tlf. 96 72 70 84. Peter er vores web-nør…
Du er her: web - Hjemmesider - Mobilvenlig hjemmeside

Mobilvenlig hjemmeside

I 2014 skete det. De magiske 50 % blev passeret, og størstedelen af brugerne på nettet, kommer nu fra mobile devices – dvs. smartphones og tablets.

Mobilvenlig hjemmeside - et udpluk fra Degn Grafisk

En mobilvenlig hjemmeside er vejen frem. Det bør man som hjemmeside-indehaver forholde sig til. Ud af de godt 50 % er cirka halvdelen smartphones. Det vil groft sagt sige, at I gennemsnit er hver 4. person, der besøger en hjemmeside kommet ind fra en telefon. Har du råd til at tabe hver 4. potentielle kunde på gulvet? Nej vel…

 

Det er klart at procenterne varierer fra hjemmeside til hjemmeside, men stigningerne må man forholde sig til. Og vi kender det alle sammen. Oplevelsen af at lande på en hjemmeside, hvor alt er mikroskopisk småt, linkene ikke kan rammes og der hele tiden skal zoomes og flyttes rundt med fingrene. Der er vi ikke længe. Og har konkurrenten en mobilvenlig hjemmeside, så er det ikke usandsynligt, at det er der, vi ender.

 

Det behøver ikke at koste en bondegård.

Vi har nemlig lavet nogle flotte, og 100% mobilvenlige skabeloner til det populære Dynamicweb CMS.

mobilvenlig hjemmeside skabelon

 

Se live demo af de forskellige hjemmeside skabeloner her...

 

Mobilvenlig hjemmeside – eller Google straffer dig

21/4 2015 trak Google ydermere en streg i sandet. Alle, der ikke har mobilvenlige hjemmesider, bliver nu straffet med en dårligere ranking (placering i Googles liste med søgeresultater) ved søgninger på smartphones. Med Google som den altdominerende søgerobot kan det have meget stor betydning for mange websites.

 

Vil du give brugere og kunder en god oplevelse, og slippe for bøvl med Google, så er vejen frem mobilvenlige løsninger, der i design og indhold er tilpasset den mobile platform. Og første skridt kan tages her!