• Facebook annoncering Vil du gerne annoncere på Facebook? Det kan vi også hjælpe dig med. Klik på knappen og læs mere om de mange muligheder
  • Mangler du et stærkt logo? Vi har gennem årerne haft fornøjelsen af at hjælpe mange iværksættere i gang med et stærkt logo og en solid grafisk linj…
  • Rold Storkro Jeg syntes det har været en leg at samarbejde med Degn Grafisk, ikke mindst den grafiske afdeling, som gjorde...
Du er her: web - Annoncering online

Annoncering online

Potentialet i online annoncering er stort. Ikke mindst for dig, der sælger varer online. Men faktisk også for dig med en fysisk butik - eller dig, der sælger ydelser.

 

Undersøgelser har vist, at mere end 90 % (ja, næsten alle) er omkring Google, inden de handler online. Det skyldes blandt andet, at vi er blevet så vant til at skrive et søgeord i vores url-linje i stedet for en reel www-adresse.

 

Skal jeg fx shoppe et par støvler hos Zalando, skriver jeg typisk bare ”zalando” i min url-linje (eller i søgefeltet) og vupti ender jeg på Google, hvorfra jeg så klikker mig videre. Et unødvendigt step, når jeg kender www-adressen, men jeg gør det - ofte. Og du gør (formentlig) det samme. Det siger statistikken i hvert tilfælde :)

 

Det er relevant viden – meget relevant. For det betyder jo praktisk talt, at alle lige kigger forbi Google, inden de shopper. Og hvad nu hvis du kunne være til stede og få dem til at dreje i din retning, selvom de havde planer om at dreje ind til konkurrenten?

 

Jeg har ikke en webshop, kan jeg bruge online annoncering til noget?

Ja, selvom du ikke har en shop online, er det stadig relevant (man kunne vove at sige ”vigtigt”), at du er synlig online. Nogle af de nyere undersøgelser viser, at vi generelt ”oser” og sonderer markedet hjemmefra. Også selvom vi ikke har tænkt os at handle online. Vi finder simpelthen produkter og forhandlere, inden vi sætter os bag rattet for at køre ud og handle. Det er væsentligt at forholde sig til.

 

Er konkurrencen lav og kaster du tid (og måske penge) efter det, kan du komme langt med de organiske resultater. Men ofte er betalt annoncering online værd at kigge på, hvis konkurrenterne skal have kamp til stregen og ordren skal ende i din kurv. Der findes flere platforme online til annoncering, men de to største spillere er ubetinget Facebook og Google Adwords.