• Brug for en hjemmeside? Har du brug for en ny hjemmeside eller et re-design af den eksisterende? Kontakt Henrik på tlf.: 96 72 70 81 og få en sn…
Du er her: web

Web

Hos Degn Grafisk har vi stor erfaring med web og online markedsføring, og vi kan hjælpe dig med alt fra design og tekst, til programmering, hosting, søgemaskineoptimering, online annoncering og professionel tilstedeværelse på sociale medier. Det har vi samlet lidt information om på siden her. Klik dig videre via boksene eller menuen ude til venstre.
 

  • 100 % responsiv hjemmeside Pakkepris fra 5.900 kr.
  • Facebook Startpakke kun 995 kr.
  • Annoncering online Målrettet markedsføring, hvor kunderne er
  • Søgemaskineoptimering Vi hjælper dig mod toppen

Det er små 25 år siden, at internettet og web som begreb og mulighed blev introduceret for os. Det var en stor ting dengang. I dag er det større. Og world wide web er blevet en selvfølge (som vi kan undre os over, vi nogensinde har kunnet leve foruden). Mulighederne online er ganske enkelt eksploderet, og der kommer hele tiden flere webplatforme og muligheder til.

 

Hos Degn Grafisk har vi ikke været med i 25 år, men det er tæt på. For 20 år siden strikkede Henrik Degn sin første hjemmeside sammen. I dag har han ansat folk til den del. Vi har et stærkt team af både webdesignere og webprogrammører, som kan hjælpe, uanset om du har brug for en lille webløsning uden en masse sider, moduler, blink og blær – eller du har behov for en større webløsning med mange sider, flere sprog, formularer, galleri, shop m.m.

 

Hvorfor ikke lade vores mange års erfaring med web komme dig til gode? I vores referencebibliotek kan du se et bredt udvalg af alle de løsninger, vi gennem årene har udarbejdet.

 

Søgemaskineoptimering, sociale medier og online annoncering er også felter, hvor vi har sørget for at indhente kompetencer og opdateret viden. Læs meget mere om det i menuen til venstre.

 

Vi står klar til at hjælpe med både valg og løsning og har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.