• VISITKORT - brug for hjælp? Har du brug for at tale med én om dine visitkort eller blot få en uforpligtende pris fra os på en forespørgsel?
Du er her: tryk - Tryksager - Visitkort

Visitkort i luksuskvalitet - bestil dem lige her

Visitkort er ikke til at undvære, når man skal ud og repræsentere sig selv eller sit firma. Hos Degn Grafisk trykker vi hver dag hundredvis af visitkort. Både til landsdækkende kæder og den lokale frisør, der lige mangler 200 visitkort med aftalekort på bagsiden.

 

Vælge mellem visitkort med tryk på blot 1 side - og visitkort med tryk på begge sider / 2 sider. Alle visitkort trykkes på lækkert 350g papir.

 

Visitkort udenfor standardmål - altså i skæve formater

På vores trykmaskine er 85x54 mm defineret som standardformatet på et visitkort. (Det er det faktisk de fleste steder i trykbranchen). Det betyder, at vi kan køre den mest effektive trykproces, når du leverer et job i 85x54 mm. Når vi er effektive, sparer du penge, og derfor er vores standardpriser så lave.


Sommetider har man jo lyst til (eller brug for) at springe standarderne, og skal du bruge et visitkort i skæve formater, er her selvfølgelig også hjælp at hente. 


Ønsker du pris på et visitkort i et skævt format, kan du kontakte Peter på ph@degngrafisk.dk eller 96 72 70 82, så vejleder han dig også med det.

 

Visitkort på det papir du ønsker

Vores lagerhylder bugner af papir, og det vi ikke selv har, har vores leverandør - læs om vores papirkvaliteter her. Så har du særlige ønsker til papiret, dine visitkort skal trykkes på, kan vi også hjælpe dig med det. 
 

Struktureret papir, som fx det populære klassiske Conqueror papir eller det rustikke og moderne Kvist papir, kan vi også printe på. I tip-top kvalitet. Selvom du ønsker ganske få visitkort. 

 

Hastelevering af dine visitkort

Har du brug for dine visitkort i en pokkers fart, så finder vi også ud af det. Mod et tillæg på 250 kr. sender vi dem samme hverdag, som din bestilling er tikket ind (ved trykklart materiale leveret inden kl. 10). 

 

Visitkort til flere medarbejdere / personer?

Skal du have trykt 500 visitkort til Gitte, 500 visitkort til Jens og 500 visitkort til Kasper, er det selvfølgelig også muligt. Og også uden, at du skal sende flere bestillinger igennem. Vi kalder dette for samtryk. Når du klikker på knapperne længere oppe på siden, vil du i næste step kunne vælge antal varianter og opnå en endnu mere attraktiv pris ved samtryk.

Alle priser er ekskl. moms og forsendelse.
Der tages forbehold for fejl i de angivne priser.

Shop visitkort

Shop dine visitkort online - for dig der har visitkort filer klar til tryk.

Tryk af visitkort

Har du ikke har en tryk-fil? 
Visitkortdesign - få grafisk hjælp 

 

Har du ikke en tryk-pdf af dit visitkort, har vi grafiske designere i huset, som vil kunne hjælpe dig med en opsætning og udarbejdelse af trykfil.  

Typisk vil tidsforbruget ligge på en halv til en hel time. Men vi giver selvfølgelig gerne en nøjagtig pris, inden vi sætter i gang med dit visitkort.

 

Kontakt Peter på ph@degngrafisk.dk 
eller 96 72 70 82, så hjælper han dig.

 

Henter priser vent venligst