• Spørgsmål til variable data? Få information om mulighederne omkring adressering, nummerering af fortløbende numre eller vindernumre på din tryksag.
Du er her: tryk - Tryksager - Variable data

Adressering på breve og nummerering af fx billetter

Vi kalder disse skiftende påtryk for variable data eller VDP. Vi tilbyder at adressere og nummerere dine tryksager med variable data.

 

Adressering 

Dine brevebrochurerhæfter / medlemsblade eller kuverter påtrykkes med de variable / individuelle modtageradresser du har leveret til os, og derefter kan brevene udsendes som direct-mail / PP-breve direkte til den påtrykte modtager. Det er altså slut med at klæbe adresselabels på - vi trykker adresserne direkte på tryksagerne.

 

Det vil sige, at du kan sende os din medlemsliste eller kundekartotek fx i Excel, og så kan vi påtrykket det direkte på brevet til din kunde eller medlem.

 

Nummerering - fortløbende

Nummerering på billetter, regninger og faktura der udfyldes i hånden på selvkopierende sæt eller nummering af bilag. Det kan vi naturligvis også hjælpe dig med.

 

Vindernumre - unikke koder én ny på hver enkelt tryksag

Dette bruges på tryksager, hvor der skal udtrækkes en vinder. Vi har fx lavet denne type tryk på julekalendere, postkort med unikke / individuel numre eller kode printet på, så man kan udtrække en vinder.

 

Variable data - det er tryksag 

Vi forestår gerne hele processen med trykning inkl. flet af de variable (individuel print) data, pakning og indlevering til Post Danmark, så dine kunder får budskabet direkte i postkassen. Meget nemmere bliver det ganske enkelt ikke.

 

Vi kan tilbyde at flette efter din egen flettefil - fx en Excelfil eller en komma-separeret tekstfil. Vi kan også tilbyde at hjælpe med indkøb af adresser på relevante kundegrupper.

 

Vi er din totalleverandør, når det gælder direct-mail kampagner. Kontakt os derfor for at få hjælp til din næste direct mail kampagne.

___________________________________________________

Bestil nummerering og / eller adressering pr. mail

Send din bestilling pr. mail til tryk@degngrafisk.dk

 

Hver ordre tillægges 50 kr. i opstartsgebyr pr. fremsendt variant.
Alle priser er ekskl. moms og forsendelse.
Der tages forbehold for fejl i de angivne priser.

Breve med påtrykt modtageradresse

Hvad koster adressering?

Flet af adresser eller navne fil over på dit brev, postkort eller kuvert

Uanset antal linjer pr. flette fil

kr. 450,-

Hvad koster nummerering?

Flet af numre fil 1 sted på din tryksag

Uanset antal numre i flette filen

kr. 250,-

Henter priser vent venligst