• Undgå straf fra Google Sørg for, at din hjemmeside er optimeret til visning på smartphones pr. 21. april eller mist værdifuld trafik fra mobile…
  • Mangler du et stærkt logo? Vi har gennem årerne haft fornøjelsen af at hjælpe mange iværksættere i gang med et stærkt logo og en solid grafisk linj…
  • Rold Storkro Jeg syntes det har været en leg at samarbejde med Degn Grafisk, ikke mindst den grafiske afdeling, som gjorde...
Du er her: tryk - Tryksager - Sort/hvid print

Billige tryk i s/h

Få dine sort/hvid print trykt os DegnTryk - det er billigere end du tror
Sort/hvide print kan bruges til fx breve, løsark, flyers eller ark med tryk på 1 side som indsættes i ringbind til fx kursusmateriale.
Der kan være tale om helt almindelige kopiopgaver eller indhold til brochurer med farvet omslag.

Bemærk: Vi printer sort/hvid på vores store 4-farve digitalmaskine, hvilket gør, at printene i sort/hvid kommer til at fremstå dybsort.

Efterbehandling: Du kan få 4 huller uden beregning, og der er mulighed for at få hæftet printene sammen i sæt eller isat spiralryg.

Vi trykker med 256 gråtoner, hvilket er langt bedre end almindelige kopimaskiner og giver rigtig flotte sort/hvid billeder.

Hos DegnGrafisk kan vi også tilbyde tykkere og bedre papirkvaliteter; fx 120g / 170g / 300g Multi Offset eller 130g / 170g / 200g / 300g Silk. Skriv til Peter og få et uforpligtende tilbud.

Bestil pr. mail

Send din bestilling pr. mail til tryk@degngrafisk.dk

Henter priser vent venligst