• Foldere med lækkert design Mangler du et lækkert design til din nye folder? Vi har kompetente grafikere i huset, der sidder klar til at hjælpe dig.…
Du er her: tryk - Tryksager - Foldere

Flotte foldere findes her 

En folder kan bruges til mange formål. Ofte vælges en folder i stedet for en flyer, fordi den falset fylder mindre og fordi den naturlige opdeling, der opstår når papiret foldes, kan udnyttes til at skabe overblik og lege lidt med kreativiteten.

Vi trykker hvert år rigtig mange foldere – om du vælger, at sende os din færdige trykklare pdf fil, eller har behov for hjælp til at få opsat din folder i vores grafiske afdeling - det er underordnet for os, vi trykker lige gerne begge dele. Foldere er en populær tryksag – ikke mindst fordi vi laver dem både hurtigt og billigt.
 

Andre størrelser på folder

Vi kan lave alverdens former til din folder, men dem vi laver flest af er 4-sidede foldere og 3-fløjede M65 foldere. Disse standardprodukter kan du finde priser på i fanerne foroven. Søger du formater uden for standardprogrammet, kan du altid kontakte os – så hjælper vi og finder en god pris.

 

Andre papirtyper til foldere

En folder kan have mange budskaber. Uanset om du ønsker at få lavet en produktfolder, en pjece, en invitation, et program, en konkurrencefolder eller måske et menukort, kan du få din folder til at skille sig ud ved at få den trykt på specialpapir. Du kan læse mere om papirkvaliteter her, og har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Alle priser er ekskl. moms og forsendelse.
Der tages forbehold for fejl i de angivne priser.

Shop foldere

Shop dine foldere online.
Folder shoppen er for dig der har en fil klar til tryk.

Tryk og opsætning af brevpapir

Tryk og opsætning af brevpapir

Henter priser vent venligst