• Undgå straf fra Google Sørg for, at din hjemmeside er optimeret til visning på smartphones pr. 21. april eller mist værdifuld trafik fra mobile…
Du er her: tryk - Tryksager - Flyers/løsblade

Flyers & løsblade...

... løsark, produktblade, løsblade, kuvertfyld, hand out's… Ja, kært barn har mange navne – og det gælder også for dette produkt, som vi internt typisk kalder et løsblad.

Løsblade er billige at få produceret, og de kan være rigtig gode til hurtigt at skabe lidt ekstra opmærksomhed og opnå mersalg. De kan bruges i mange sammenhænge og kan laves i mange kvaliteter og størrelser.

 

Flyers størrelser

Vi tilbyder størrelser fra A3 (29,7 x 42 cm) og nedefter. I prislisterne i fanerne foroven har vi samlet nogle priser på de mest typiske formater – men søger du en anden størrelse, kan du altid henvende dig. Vi kan lave dem i alle tænkelige proportioner. Så om de skal være lange og smalle, kvadratiske eller standard A-formater er helt op til dig.
 

Løsblad papir - hvad kan jeg vælge?

Skal dit løsblad bruges som en hurtig handout i tusindvis vil man typisk ikke vælge så høj en gramvægt. Men skal løsbladet have lidt større gemmeværdi og opmærksomhed, kan et lidt tykkere og måske mere atypisk papir godt være den rette vej at gå.

Alle priser er ekskl. moms og forsendelse.
Der tages forbehold for fejl i de angivne priser.

Flyer & løsblade shop

Shop dine flyers og løsblade online. Shoppen er for dig der har en trykklar PDF fil af dine flyers.

Tryk og opsætning af blokke

 

Henter priser vent venligst