• Undgå straf fra Google Sørg for, at din hjemmeside er optimeret til visning på smartphones pr. 21. april eller mist værdifuld trafik fra mobile…
  • Mangler du et stærkt logo? Vi har gennem årerne haft fornøjelsen af at hjælpe mange iværksættere i gang med et stærkt logo og en solid grafisk linj…
  • Rold Storkro Jeg syntes det har været en leg at samarbejde med Degn Grafisk, ikke mindst den grafiske afdeling, som gjorde...
Du er her: tryk - Tryksager - Brochurer

Brochurer - en tryksag i ekstra lækker kvalitet

 

Uanset om du skal have trykt en profilbrochure, strøbrochurer, messebrochurer, programmer, produktbrochurer, turistbrochurer eller noget helt andet, så er du landet det helt rette sted. Vi trykker hvert år tusindvis af brochurer – og hjælper også gerne dig.

 

Papiret til brochuren

De opgivne priser er på brochurer trykt på 170g eller 200g Silk papir. Gramvægte under 170 gram anvender vi normalt ikke til brochurer, da en brochure, hvis den skal tage sig godt ud, kræver lidt mere ”pondus”. Søger du priser på tryksager med en lavere gramvægt, kan det anbefales, at du kigger underfoldere eller hæfter.

Vi printer også på specialkvaliteter, hvis du har specielle ønsker. Det kunne være, at du gerne vil have ekstra miljø-skånsomme papirkvaliteter eller farvet papir. Under Papirkvaliteter, kan du læse mere om både vores hus-kvalitet og andre papirtyper.

 

Størrelsen på din brochure - standard- eller specialformater

I fanerne herover finder du priser på standardformaterne A4 (21 x 29,7 cm) eller 21 x 21 cm. Det er de mest brugte formater til brochurer, men du kan naturligvis altid rekvirere en pris på et andet format eller et andet oplag. Det er jo ikke altid ”standard” er vejen frem.


Finish på brochuren – få en ekstra lækker tryksag med en firkantet ryg

Takket være ny teknologi, kan vi nu også tilbyde at lave dine brochurer med en flot firkantet bogryg.

Det giver kun en meromkostning på 0,25 kr. pr. stk. Det giver virkelig en fin finish. Du kan læse lidt mere om de firkantede rygge her.
 

Vi leverer i små oplag – ofte fra dag til dag. Beregn dog for en sikkerheds skyld 3 arbejdsdages levering.

Bestil brochurer pr. mail

Send din bestilling pr. mail til tryk@degngrafisk.dk

 

Hver ordre tillægges 50 kr. i opstartsgebyr pr. fremsendt variant.
Alle priser er ekskl. moms og forsendelse.
Der tages forbehold for fejl i de angivne priser.

 

Henter priser vent venligst