• Skal vi hjælpe med designet? I vores grafiske afdeling finder du også den hjælp og kreativitet, du har brug for, hvis du gerne vil have din blok sat …
Du er her: tryk - Tryksager - Blokke

Reklameblokke og andre typer blokke

Blokke bruger vi altid. Det kan være blokke til mødereferater, huskelisten, telefonbeskeder eller noget helt fjerde. Hos Degn Grafisk kan du få lavet dine helt egne blokke – med firmaets logo, farver eller øvrig grafiske identitet. Og vi kan lave dem i helt små oplag til gode jyske priser.

Konferenceblokke

Ved konferencer har man ofte ikke brug få en kæmpe blok, men blot nogen få ark. Her anbefaler vi 15 ark pr. konferenceblok. Med fordel kan du sætte firmalogo, et slogan eller kort produktinfo på blokken.

Notesblokke til møder og kontoret med logo

Det er god stil og markedsfører firmaet fra sin bedste side, når at der er linet op med notesblokke med logo og tilhørende logopen til møder på kontoret. At notatblokke også er geniale til medarbejdere, og som give away logoblok til dine kunder - ja, det er jo en helt anden snak :-) 

Du er ikke låst til en bestemt størrelse på blokke

Vi laver blokkene i gængse, såvel som utraditionelle mål. Søger du blokke i standardmål A4, A5 og A6 format vælger du bare formatet på vores online bestillingsside. Vil du gerne have lavet en mere atypisk blok i fx kvadratiske dimensioner, er du meget velkommen til at kontakt os pr. mail eller telefon, så regner vi et tilbud til dig.

Alle priser er ekskl. moms og forsendelse.
Der tages forbehold for fejl i de angivne priser.

Shop blokke

Til dig med trykklar PDF fil. Du kan bestille blokke online.

Tryk og opsætning af blokke

 

Tryk og opsætning af brevpapir

Flot design på blokke?

Få hjælp af grafiker med stor erfaring indenfor design og layout af blokke, og er altid klar til at hjælpe dig videre hvis du ikke har en trykklar PDF fil.

Henter priser vent venligst