• Undgå straf fra Google Sørg for, at din hjemmeside er optimeret til visning på smartphones pr. 21. april eller mist værdifuld trafik fra mobile…
Du er her: tryk - Tryksager - Bøger store oplag

Mange bøger - store oplag

Skal du have mange bøger - vi har 31-års erfaring inden for bogtrykkeri

Hos Degn Grafisk er dit bogprojekt i professionelle hænder. Vi er alle faguddannede med mange års erfaring indenfor bogproduktion, og går ikke på kompromis med kvaliteten.

Vi hjælper gerne med at designe og opsætte bogen efter dine ønsker, men har du selv mulighed for at opsætte bogen, vil vi ligeså gerne blot forestå trykningen.

Vi samler som oftest bøgerne med paperback, hardcover eller en spiralryg. 
 

Bøger indbundet med softcover omslag

De bøger vi trykker flest af er de populære paperback bøger med et blødt omslag, fordi det er flot og billig løsning når det kommer til bogproduktion.

Et paperback omslag trykkes på kraftigt papir, og der laves 4 bukkestreger i ryg, hvorefter bogblokken limes i paperback omslaget. I samme arbejdsgang skubbes nogen af limen op på første side, og det sikrer at limen holder ekstra godt. Dette kalder man sidelim.

Vi anbefaler som oftest en kachering på omslaget da det beskytter, og sikre bogens omslag forbliver flot mange år fremover.

Dernæste flexbindes eller fræselimes bogblokken (bogens indhold) ind i omslaget.

 

Bøger indbundet med hårdt omslag

Toppen af poppen når det gælder indbinding af bøger er hardcover eller helbind som andre kalder det.

Et hardcover omslag produceres således: Først trykkes omslagsmotivet på et stort trykark, der herefter kacheres (mat, blank eller softtouch). Dernæst bukkes og limes trykarket om det kraftige pap der gør omslaget til hardcover.

Omslaget limes så på (indholdet som vi i fagsprog kalder) bogblokken der typisk er garnhæftet (syet sammen) i ryggen.

For en flot finish limes der en for- og bagsats i bogen. Forsats er det ark der limes dels på indersiden af hardcover omslaget og dels sidder løst som hhv. første og sidste side i bogen. Forsatsen kan laves i forskellige papirtyper og leveres med og uden tryk.

 

Bøger samlet med spiral

Et alternativ til de mere typiske måder at samle bøger på, er at samle bogen med en spiral.

En spiralryg er god løsning, hvis bogen skal kunne ligge helt fladt på bordet, uden at siderne løfter sig i opslaget. Derfor kan spiralryg en god løsning ved fx kogebøger, undervisningsbøger og kataloger.

Du kan vælge imellem en almindelig spiralryg, og en såkaldt "skjult spiralryg".
Hjertebogen du ser som topbillede, er samlet med den skjulte spiralryg, det vil sige, at spiralryggen er gemt indeni bogen og kun kan ses på bagsiden af omslaget, når bogen ses udefra.
Ved den almindelig spiralryg montering, ses spiralen hele tiden uanset om bogen er lukket et åben.

Det er typisk en Wire-O spiral vi benytter, men en spiral er også en mulighed, læs om de 2 muligheder her

Alle priser er ekskl. moms og forsendelse.
Der tages forbehold for fejl i de angivne priser.

Tryk og opsætning af bøger

Tryk og opsætning af brevpapir

Flot design og layout af bøger?

Få hjælp af grafiker med stor erfaring indenfor design og layout af bøger, og er altid klar til at hjælpe dig videre hvis du ikke har en trykklar PDF fil.

Henter priser vent venligst