• Undgå straf fra Google Sørg for, at din hjemmeside er optimeret til visning på smartphones pr. 21. april eller mist værdifuld trafik fra mobile…
  • Mangler du et stærkt logo? Vi har gennem årerne haft fornøjelsen af at hjælpe mange iværksættere i gang med et stærkt logo og en solid grafisk linj…
  • Rold Storkro Jeg syntes det har været en leg at samarbejde med Degn Grafisk, ikke mindst den grafiske afdeling, som gjorde...
Du er her: tryk - Tryksager - Bøger små oplag

Paperback bøger - fra 5 bøger og op efter

Der var engang, hvor det at få trykt en bog var forbeholdt de få. Sådan er det ikke mere. Hos Degn Grafisk kan vi trykke bøger digitalt – helt ned i meget små oplag og uden, at prisen løber helt løbsk. Det åbner helt nye døre for private, der gerne vil have trykt deres erindringer – eller firmaer, der gerne vil have lavet jubilæumsbøger og lignende.


I vores digitaltrykkeri bliver dine bøger lavet med en såkaldt fræselimet ryg, som du sikkert kender det fra paperback-bøgerne ude på butikkernes boghylder. Det er en utrolig flot finish, og omkostningerne når ikke skyhøje højder. Vil du gerne have din bog lavet som hardback – altså med et meget kraftigt omslag, kan vi også hjælpe dig med det, men her vil prisen stige, så her plejer vi lige tage en snak, inden dette vælges.

 

SIDEANTAL ved denne produktionsform er: 300 siders indhold max og 36 siders indhold minimum.

 

Hjælp til opsætning af din bog?

Vi kan trykke efter dine egne filer, eller vi kan hjælpe med opsætningen af din bog. Har du bogen skrevet og mangler kun hjælp til at få den opsat og gjort trykklar, så er du kommet til det rette sted. Husets dygtige og kreative grafikere hjælper meget gerne.
Har du måske selv opsat bogen indhold, kan vi også blot designe et flot omslag. Kontakt os for en tillægspris, hvis vi skal hjælpe med opsætning.

 

Kachering på paperback bøgerne

Vi anbefaler, at du vælger at tilkøbe en kachering (det er en folie der beskytter bogen imod smuds, og gør at omslaget forbliver flot der hvor omslaget bukkes omkring bogblokken). Vi kan sagtens trykke og leverer bøger uden, men det bedste resultat bliver med.
Vi tilbyder kachering med mat, blank og soft-touch overflade.

 

Bøger med hard cover

Vi producerer også bøger med lamineret hårdt omslag, sherting med smudsomslag, sherting med præg og meget mere.
Vi kan også designe et flot omslag, hvis du selv har alt indholdet i en wordfil. Kontakt os for en tillægspris, hvis vi skal hjælpe med opsætning.

Alle priser er ekskl. moms og forsendelse.
Der tages forbehold for fejl i de angivne priser.

Tryk og opsætning af bøger

Tryk og opsætning af brevpapir

Flot design og layout af bøger?

Få hjælp af grafiker med stor erfaring indenfor design og layout af bøger, og er altid klar til at hjælpe dig videre hvis du ikke har en trykklar PDF fil.

Henter priser vent venligst