Du er her: tryk - Tryksager - Bøger erindringer

Erindringsbog - det er let at komme i gang

Har du skrevet dine erindringer i Word, og vil gerne have hjælp til at få dem trykt og samlet i en erindringsbog? Vi har stor erfaring med netop dette. Vi er specialiseret i at lave bøger med erindringer. Det vil sige, at vi også kan hjælpe dig, der ønsker fra 5 bøger til dine børn og børnebørn.
 

Selvom hver enkelt bogproduktion er forskellig, foregår det typisk således at vi hjælper med at opsætte omslaget, og får indholdet tilsendt som en PDF fil (oftest lavet i Word) fra dig.

 

Vi har fremstillet 2 forskellige skabeloner til Word som du kan bruge som hjælp til at lave opsætningen.

Skabelonerne er lavet til formatet 17 x 24 cm. 

 

Her kan du hente en skabelon som bruger fonten Calibri.

Her kan du hente en skabelon som bruger fonten Times.

 

Det er helt optil dig, hvilken font du bedst kan lide, de er begge meget velegnet til bogproduktion.

 

 

Har du ikke mod på at opsætte en bog, eller vil du have dine erindringer helt professionelt opsat?

      

Grafisk hjælp til dine erindringer - her du er i trygge hænder

Vi byder altid gerne ind med professionel hjælpe til at designe og opsætte bogen. Vi er alle faguddannede, og vi kan derfor sikre at du får det slutprodukt du søger. 

 

Vil du gerne vi designer og opsætter hele bogen for dig? Det vil vi meget gerne hjælpe med. Du må forvente, at prisen vil stige da det at opsætte en bog efter dine ønsker, de grafiske regler, scanne og billedbehandle dine billeder – ikke er noget vi ”bare lige” gør.  

Ofte stillede spørgsmål:

- Sideantal - hvad ender vi på? 

Ønsker du et specielt format, og har dit dokument som A4 i Word, kan vi ikke komme med et fast sideantal, da dette afhænger af så mange parametre, dog kan vi hjælpe med at anslå et ca. antal sider, hvis vi skal hjælpe med at opsætte hele bogen.

 

- Rygbredde?

Her kan vi når sideantallet er på plads, vende tilbage med en rygbredde til dig, der selv ønsker at opsætte omslaget til tryk.

 

- ISBN nummer?

Dette nummer kommer på, når en bog udgives igennem et forlag.

 

Pligtaflevering til Det Kongelige Bibliotek

Er din erindringsbog kun til dine nærmeste, det vil sige en lukket kreds. Er du ikke forpligtet til at sende 2 bøger ind, men du må naturligvis indleverer hvis du vil det. Vi indsender gerne bøgerne gratis, dog går de 2 bøger fra det oplag du køber hos os.

 

 

Levering af filer til os
Fil levering
Du leverer trykklar PDF fil Du leverer Word, Pagemaker eller Corel filer
Kun 50,- ca. 440,-

PDF fil

En PDF fil er den filtype vi trykker bogen ud fra. Kan du lave en trykklar PDF fil til os, så er det den billigste løsning. Du vil også her få en trykt udgave af bogen til gennemsyn inden alle bøgerne trykkes.

 

Åbne filer:  Word / Pagemaker / Corel filer

Dette er ikke optimalt, men klart en mulig løsning. Send os den fil, så hjælper vi dig med at lave trykfilen. Dernæst vil vi sende dig en trykt prøvebog, som du skal godkende.

 

Hjælp til opsætning og design erindringsbøger
Design med udgangspunkt i dine ønsker - vi bruger ingen skabeloner
Hjælp til opsætning af omslag Hjælp til opsætning af indholdet
599,- få en uforpligtende pris

Erindringsbog - professionelt designet og flot sat op

Vi har stor erfaring med at hjælpe med alt lige fra små justeringer i dit fremsendte arbejde til design og opsætning af hele erindringsbogen. Det kan altså tilpasses efter dine ønsker og pengepung.

Men er det så vi kan hjælpe grafisk når vi snakker erindringsbøger? Det kan deles groft op i 2 dele.

Enten hjælper vi kun med opslaget, eller så hjælper vi både med omslaget og indholdet til bogen.

 

Få inspiration og se en lille bid af de bøger vi har opsat her.

 

Hjælp til opsætning af omslaget til erindringsbogen

Ofte hjælper vi med at give bogen et indbydende og professionelt udtryk på omslaget. Det kan godt være svært selv at lave fx tekst på ryggen af bogen, eller farvetryk ud til kanten af omslaget.

I huset har vi dygtige grafikere der hjælper med at komme med idéer til opsætningen af opslaget ud fra dine ønsker. Det vil sige at vi i fællesskab kan finde frem til en god løsning.

 

Hjælp til at tilrette eller opsætte hele indholdet til bogen

Her er vi ude i en større operation, og her vil ikke kunne give dig en fast pris, fordi at en bogproduktion er så individuel, at vi skal have en snak om opgaven før, du kan få en fast pris.

 

Hvad koster det så at få trykt selve bogen

Priserne på tryk af softcover / paperback bøger, finder du ude i menuen til venstre. Klik på linjen; Bøger, små oplag

 

Her kan du vælge imellem 2 standardmål; A4 og A5, men vi er meget fleksible, og tilbyder de fleste specialmål uden merpris.

Du kan vælge imellem farvetryk (4+4) eller sort/hvid tryk (1+1).

 

VI ANBEFALER

at du vælger at tilkøbe en kachering (det er en mat, blank eller soft touch folie der beskytter bogen imod smuds, og gør at omslaget forbliver flot der hvor omslaget bukkes omkring bogblokken). Vi kan sagtens lave dem uden, men det bedste resultat bliver med. Dette er skrevet på under mulige tilvalg.

 

MULIGT TILVALG

Et hardcover bogomslag er også en mulighed hos os - selv ved få bøger. Dog må man påregne at bogen vil stige en del i pris.

 

Man behøver ingen erfaring med bogproduktion

De to udtalelser vi har valgt at vise her på hjemmesiden er begge forfattere, der ikke tidligere har erfaring med det at udgive en bog.

 

Erindringsbogen, Flere generations jul

Denne familiefortælling der er lidt sjov, da den er forfattet af flere generationer i samme familie. Læs her hvordan Hanne-Grethe og Knud oplevede deres samarbejde med os klik her

 

Erindringsbogen, Fra Haderslev til Himmelev

Her har vi at gøre med en lidt mere typisk erindringsbog, om Bents liv fra barnsben og fremtil nu. Bent sendte os trykklar PDF fil af indholdet, og vi hjalp med at designe et flot omslag. Læs Bents udtalelses ved at klikke her 

_________________________________________

Send Maria din fil (fx som PDF fil) og få en uforpligtende pris retur

Send din fil pr. mail til mg@degngrafisk.dk

 

 

 

Maria Guldhammer

 

 

Henter priser vent venligst
Henter priser vent venligst