• Firmablokke og konferenceblokke Blokke med dit logo og design til møder, konferencer og til noter på skrivebordet. Vi trykker både små og store blokke.
  • Få trykt dine erindringer som bog Drømmer du om at få udgivet dine erindringer som bog, så hjælper vi dig gerne. Tryk helt ned til kun 5 bøger
  • Hæfter og brochurer Flotte hæfter fra 8 sider op til 60 sider med tryk til kant. Fås i A4, A5 og specialformater hvis du ønsker det.
Du er her: tryk - Tryksager

TRYK PRISER - på alt lige fra navneskilte til store plakater

Vi er alsidige og kan hjælpe dig med alt ligefra tryk af mindre tryksager som navneskilte, visitkort og postkort, over til helt store formater som plakater, roll-up systemer og bannere i enten stof eller PVC.

 

Hotte produkter med dit tryk - nu bordkalendere og bannere

Flotte bordkalendere 2017   Bannere                    

Breve trykt og pakket inkl. udsendelse med Post Danmark

Vi kan inhouse trykke dit brev - og eventuelt også en brochure - med modtageradressen direkte på brevet. Derefter pakker vi brevet i en rudekuvert også med dit logo på og indleverer det hele til Post Danmark. Så let kan det være.

Du kan naturligvis også få modtageradressen trykt direkte på kuverten, hvis du ønsker det.

 

Vidste du... vi har stempler og kuverter med tryk fra 100 stk.

stempel   kuverter                    

Grafisk hjælp til design og opsætning din tryksag?

Grafisk design er vores speciale. Vi kan hjælpe dig med alt lige fra design, layout og opsætning af dit visitkort, magasin, foldere, brochurer, fotocollager, postkort, annonce, blokke, julekortreklamekataloger, flyers, wallstickers, omslagsmapper, skilte, brevlinjer, bannere, kirkeblade, kalendereroll-up bannere og andre udstillingssystemer med udgangspunkt i din grafiske linje.

 

Har du behov for et redesign af dit nuværende logo / grafiske identitet eller skabelse af en ny grafisklinje med et nyt logo eller et navnetræk til dig der ikke har det – fortvivl ikke – vi har stærke grafiske kræfter i huset indenfor web, design og tryk.

 

Klik og se vores grafiske referenceliste.

Alle priser er ekskl. moms og forsendelse.
Der tages forbehold for fejl i de angivne priser.

Tryk shop

Til jer med produktionsklare filer.
Online bestilling giver adgang til uhørt lave priser.

 

Henter priser vent venligst