• Få dit logo på banner Bliv set og husket med dit eget logobanner (1x2 meter) for kun 995,- inkl. layout, tryk og levering.
Du er her: tryk - Storformat print - Bannere

Stofbanner, stilladsbanner og presenningbanner

Har du brug for et banner til indendørs eller udendørs brug?

Bannere er populære og bruges flittigt i bl.a. sportshaller, til messer og i forbindelse med valg i Danmark, hvor de fleste af os nok har set dem pryde et par halmballer. Og har du ikke set stofbannerne der, har du nok set dem i byerne på stilladser i forbindelse med facaderenoveringer.

Bannere fås i alle størrelser og designs, og vi leverer i løbet af 6 - 7 arbejdsdage efter produktionsklart materiale.

Tricot banner (stof), Mesh banner (net) eller Scrim banner (presenning)? 

Der findes mange typer bannermaterialer. De mest brugte hos DegnGrafisk er et stofbanner ved navnet Tricot, og et netbanner i PVC, der ofte kaldes mesh og presenningsbanner.

 

A) Stofbanner (Tricot)   B) Stilladsbanner (Mesh)   C) Presenningsbanner (Scrim)

 

A) Stofbanner - også kendt som Tricot

Stofbannere har en rigtig flot billedgengivelse. Tricot er et vævet stykke stof, der gør sig godt både inde og ude, fx op ad en bygning.

 

Skal banneret hænge frit et sted, hvor der er brug for, der kan komme luft igennem, skal du over i:
 

B) Stilladsbanner - i netbanner materialet Mesh

Mesh er et PVC materiale, der gør banneret modstandsdygtigt overfor vind og vejr. Derfor egner det sig godt til steder, hvor der er vind, fx på stilladser, trådhegn eller mellem lygtepæle.

 

Banneret har en masse små huller, hvor vinden kan komme igennem. Hullerne hjælper banneret til at hænge pænere og mere stille, fordi vinden ikke tager så meget fat i bannere. 

 

C) Presenningsbanner -  Scrim

Presenningbanneret egner sig ligeledes til udendørsbrug. Materialet minder om en voksdug og er meget hårdført. I modsætning til stilladsbanneret kan der ikke komme luft igennem. Det egner sig derfor bedst til facader, mens det er mindre godt på stilladser og trådhegn.

 

Banneret er ugennemsigtigt og vil derfor blænde af for lys. Hænger du det op foran et vindue, vil banneret fungere som et mørklægningsbanner.

 

Opsætning, tryk og levering

Vi kan både designe, trykke og levere dit banner. Har du brug for hjælp til opsætning, sidder Henrik parat til at hjælpe dig.

 

Har du allerede en trykklar fil, kan du finde din trykpris ved at klikke på billedet herunder.

Tryk shop

Til dig med trykklar fil. Bestil bannere online i alle størrelser.

_______________________

 

Henter priser vent venligst