• Undgå straf fra Google Sørg for, at din hjemmeside er optimeret til visning på smartphones pr. 21. april eller mist værdifuld trafik fra mobile…
Du er her: tryk - Merchandise - Logo-vin

firmavin med egen logo etikette

Vin med firmalogo

Skænk firmavin med dit logo

Her finder du firmavin med flotte designede etiketter vinflasken - selv ved leverencer - klik igennem fanerne ovenfor og find priser på de vintyper vi kan tilbyde.

Firmavin med logo er den oplagte firmagave, julegave, receptions- eller kundegave - men det er også en super idé, hvis du ønsker at markere en event som åbent hus, et nyt produkt, en fest, en reception - kun fantasien sætter grænser for vin med egen etiket.

Receptionsgaven der vækker opsigt på gavebordet

Vi oplever gang på gang kunder der kommer tilbage, og fortæller hvor god respons de får på logovinen med deres helt egen etikette. Ikke kun fordi vinen er af god kvalitet, men fordi den skiller sig ud på gavebordet, og modtageren samt de andre til receptionen ser de flotte flasker.

 

Har du en trykklar fil, kan du sende den til os, så trykker vi dine etikker og monterer dem på vinen.

Vil du have assistence til opsætningen er der naturligvis også hjælp at hente hos en af vores grafikere i den grafiske afdeling. Kontakt Louise Elisabeth Poulsen, så finder vi ud af det sammen.

 

Skal du bruge flere end 100 flasker, finder vi en pris til dig. Kontakt os herom.

Solanera inkl. din egen etiket
Drue: Cabernet Sauvignon | Colchagua Valley, Chile
12 flasker 24 flasker 48 flasker 96 flasker 100 stk. eller derover
99,- pr. flaske 89,- pr. flasker 79,- pr. flasker 59,- pr. flaske Forhør om pris

 

Vinen er en god fyldig vin med en intens farve og flot bouquet. Smagen er domineret af solbrændte (Solanera) røde bær. Velegnet til kraftige og krydrede retter.

Teknisk information
- etikette format: 67x99 mm (bxh)

Protocolo Tinto inkl. din egen etiket
Drue: Tempranillo | Dominio de Eguren, Vitoria, Spanien
12 flasker 24 flasker 48 flasker 96 flasker 100 stk. eller derover
104,- pr. flaske 94,- pr. flasker 84,- pr. flasker 64,- pr. flaske Forhør om pris

 

Vinen Protocolo Tinto stammer fra vinmarker, der ligger uden for Riojazonen, i distriktet Tierra de Manchuela og er produceret på Tempranillodruen – den samme drue, som Riojavinene produceres på. Vinen ligger på små amerikanske træfade i mellem 1 – 3 måneder.

Smuk, transparent, rød farve. Herlig, frisk bouquet af røde kirsebær. Særdeles elegant, let og dog smagfuld med nuancer af røde bær. Medium fylde med lækker afrundet tannin. Saftig og uhyre harmonisk finish.

Teknisk information
- etikette format: 67x99 mm (bxh)

Bear Creek inkl. din egen etiket
Drue: Zinfandel | Lodi CA, USA
12 flasker 24 flasker 48 flasker 96 flasker 100 stk. eller derover
125,- pr. flaske 115,- pr. flasker 95,- pr. flasker 75,- pr. flaske Forhør om pris

 

Zinfandel druen er let at identificere. Dens særkende er den store og brede, nærmest flæskede druesødme. Duften af modne blommer og svesker er fulgt op af delikat sødmefuld smag godt indpakket af milde og harmoniske tanniner.

Zinfandel er en rigtig kamæleon. Vinen har et væld af anvendelsesmuligheder fra de lette kødretter til de meget krydrede. Det er en god idé at servere Zinfandel et par grader lavere, end man plejer for rødvine.

Teknisk information
- etikette format: 67x99 mm (bxh)

Chateau Fontarèche ”Pierre Mignard” inkl. din egen etiket
Druer: Mouverdre / Carignan / Syrah / Grenache Noir | Frankrig, Languedoc, Corbieres
12 flasker 24 flasker 48 flasker 96 flasker 100 stk. eller derover
159,- pr. flaske 141,- pr. flaske 124,- pr. flaske 89,- pr. flaske Forhør om pris

Rold Storkro anbefaler denne vin

På Rold StorKro har vi valgt Chateau Fontareche ”Pierre Mignard” som husets rødvin. Vi mener man får en høj kvalitet til en rimelig pris. Vinen er også valgt fordi den smagsmæssigt passer til mange forskellige typer hovedretter. Endvidere giver druesammensætningen med bl.a. Grenache og Syrah den type af lidt kraftige rødvine (uden overdrevent sødme) som mange danskere sætter stor pris på.

Jørgen Pedersen, Hotelejer af Rold Storkro.

www.rold.dk

 

De tider hvor man kun masseproducerede billige rødvine i Languedoc er heldigvis for længst forbi. I dag har man en sund vinproduktion hvor man leverer vine i mange kvaliteter (både høj som lav) til meget rimelige priser. Et af de slotte som opnår stor annerkendelse er Chateau Fontareche. Slottet er ejet af familien Lamy, som er 9. generation på slottet, de ejer 160 ha vinmarker hvor på de dyrker 17 forskellige drue typer til deres produktion af hvid, rosé og ikke mindst de flotte rødvine.

 

I 2008 ansatte familien den kun 32 år gamle Vincent Dubernet, til at styre hele virksomheden, både produktion og administration. Vincent har siden han blev uddannet som Ønolog (vinmager) arbejdet og lært om vinproduktion i hele verden bl.a. Californien, Chile, Brasilien, Argentina og Ukraine. Derfor har man her på slottet nok en lidt mere moderne tilgang til produktionen end mange af deres naboer. Under alle omstændigheder fremtryller de nogle flotte vine af en høj kvalitet. Rødvinen er opkaldt efter den første ejer af Chateau Fontareche, Pierre Mignard, som købte slottet 1682.

 

Vinen er slottets bedste kvalitet. ”Pierre Mignard” er en kraftig rødvin, med en god frisk frugtsmag. Nyd den ung til en god bøf, kylling, lam, vildt eller andestegen. Hvis vinen bliver serveret ved ca. 18 grader, vil den elegante frugt vise sig fra sin bedste side.

 

 Teknisk information

- etikette format: 90x120 mm (bxh)

Campolieti
Drue: Valpolicella Classico ”Ripasso” | Fra: Veneto, Italien
12 flasker 24 flasker 48 flasker 96 flasker 100 stk. eller derover
173,- pr. flaske 155,- pr. flaske 138,- pr. flaske 103,- pr. flaske Forhør om pris

 

Campolieti. Navnet er inspireret af den ”glade” beliggenhed af vinmarkerne (campo = mark, lieti = glade), hvorfra Valpolicella Classico kommer. Det er magre og tørre jorde, der giver vinen dens intense, vinøse duft af bitter mandel.

 

Valpolicella Classico Superiore er navnet på vine dyrket indenfor den oprindelige centrale vindyrkningszone. Udover krav til vinmarkernes korrekte placering skal Valpolicellavinene samtidig holde 0,5% mere end det ”normale” for distriktet. Druerne er de lokale Corvina, Rondinella samt Molinara. Vinen er lavet efter den traditionelle “Ripassometode”, med anden gæring på store amaronefade. Resultatet er en rig og frugtig vin med runde bløde tanniner og komplekse toner á la mandel, kirsebær samt et fint krydderi fra fadlagringen.

 

 Teknisk information

- etikette format: 67x99 mm (bxh)

Protocolo Blanco inkl. din egen etiket
Druer: Airén / Macabeo | Fra: La Mancha, Spanien
12 flasker 24 flasker 48 flasker 96 flasker 100 stk. eller derover
103,- pr. flaske 93,- pr. flaske 83,- pr. flaske 63,- pr. flaske Forhør om pris

 

Hvidvinen Protocolo Blanco kommer fra vinmarker, der ligger udenfor Riojaområdet, i distriktet Tierra de Manchuela. Hvidvinen er produceret på lokale spanske druer.

 

Airéndruen udgør 90% af vinen og Macabeo de sidste 10%. Airéndruen er i øvrigt verdens mest beplantede vindrue, og da den kun gror i Spanien, er den stort set at finde overalt i landet. Macabeodruen kendes også under navnet Viura og tilsættes for at ”parfumere” vinen.

 

Etikette format: 67x99 mm (bxh)

 

 

Keystone limited edition, inkl. din egen etiket
Drue: Chardonnay | Fra: Califonien, USA
12 flasker 24 flasker 48 flasker 96 flasker 100 stk. eller derover
104,- pr. flaske 94,- pr. flaske 84,- pr. flaske 54,- pr. flaske Forhør om pris

 

Det californiske klima er velkendt for varme, tørre dage og kølige, svale nætter. Med andre ord særdeles gunstige forhold for en langsom og kompleks modning af den berømte Chardonnaydrue kendt fra de langt dyrere hvide Bourgogner i Frankrig. Keystone er en klassisk “Californian Chardonnay” med god struktur samt fine frugtige toner à la fesken, abrikos og appelsinskal. En perfekt vin til de fleste retter med fisk eller lyst kød!

 

Etikette format: 67x99 mm (bxh)

 

___________________________________

Bestil firmavin med din helt egen vinetiket

Send din bestilling pr. mail til tryk@degngrafisk.dk

 

Hjælp til designet på vinetiketten?

- Det klarer vi let for kun ........................................................................... 495 kr. ekskl. moms.

- Skil dig ud fra mænden ved at udskære etiketten i en unik form ... 250 kr. ekskl. moms.

 

Hver ordre tillægges 50 kr. i opstartsgebyr pr. fremsendt variant.
Alle priser er ekskl. moms og forsendelse.  |  Der tages forbehold for fejl i de angivne priser.

Eksempel på unik udskåret vinetikette.  

Henter priser vent venligst
Henter priser vent venligst