• 100% Responsiv website ... til en fantastisk pris. Hvordan kan det lade sig gøre? Jo, vi har designet flotte web skabeloner, du frit kan vælge …
Du er her: design - Web

Web design 

Det allerførste, din hjemmeside bliver bedømt på, er det visuelle indtryk – web design. Det er så at sige indpakningen af hjemmesiden, der skaber forventninger til indholdet.


Er indpakningen for grim og sjusket, har den besøgende umiddelbart samme forventninger til indholdet, og det kan få mange til at forlade din side efter blot et enkelt øjekast.


Hos Degn Grafisk er vi naturligvis leveringsdygtige i stærke web design og online markedsføring, der både appellerer og fungerer. I et godt web design ligger nemlig ikke kun overvejelser om farver og typografi, men i lige så høj grad også om sidens brugervenlighed – overskueligheden og logikken. Det er vi hos Degn Grafisk altid fuldt bevidste om.

 

Se vores referenceside med web design her
 

 

 

Brug for et stærkt webdesign?

Har du brug for et stærkt webdesign, hvor brugervenligheden er i top, øjet frydes og teknikken spiller? Kontakt Henrik og hør, hvad vi hos Degn Grafisk kan gøre for dig.

Tlf. 96 72 70 81