• Undgå straf fra Google Sørg for, at din hjemmeside er optimeret til visning på smartphones pr. 21. april eller mist værdifuld trafik fra mobile…
Du er her: design - Kirkeblade

Design af kirkeblade

Kirkeblade er et af vores små specialer. I tæt dialog med præster og sekretærer opsætter og trykker vi hvert år hundredvis af farverige og flotte kirkeblade, der blandt andet fortæller om de mange kommende og afviklede aktiviteter i sognet.

 

Et kirkeblad med personligt layout

Bag alle tryksager ligger tanker om målgruppe, budskab, mål, formål, stemning og meget mere. Alle disse faktorer forholder vi os som grafikere til, når vi skal i gang med opsætningen af en hvilken som helst tryksag – også dit kirkeblad.

 

I samspil med dig som kunde, får vi klarlagt omfang, udtryk og format. Vi rådgiver dig, og sammen finder vi frem til den ideelle løsning. Skal det være et 12-sidet hæfte, en 3-fløjet folder eller noget helt 3. Skal det være blank papir eller mat papir? Skal der bruges illustrationer eller fotos? Vi gennemgår det hele og udarbejder et personligt layout til dit kirkeblad, som fremadrettet kan bruges som skabelon til de kvartalsvise bladudsendelser.

 

Kort sagt; trænger dit kirkeblad til nye øjne, er du kommet til det rette sted. Vi har både erfaringen og kompetencerne til at hjælpe dig.

 

Gode priser på tryk af kirkeblade i små oplag

Med eget trykkeri i huset og gode leverandøraftaler, ved vi, at vi kan tilbyde lukrative priser på tryk af dit kirkeblad i mindre oplag. Ja, større oplag kan vi naturligvis også hjælpe med, hvis det er aktuelt.

 

Omdeling til aftalt tid

Udsendelse af kirkeblade er også et af vores specialer. Så ja, vi kan løfte opgaven lige fra idé til bladet ligger i postkassen. Det kan du læse mere om, ved at klikke på linket herunder.  

 

Læs mere om tryk og distribution af kirkeblade her.

Kirkeblads kundeudtalelse

Kirkebladet Kirke & Sogn har Degn Grafisk lavet opsætning, trykt og forestået for hjælp til omdelingen af for Brorstrup-Ravnkilde meninghedsråd.

 

Læs om samarbejdet her.

 

 

Trykpriser

kirkeblad