• Hvilket design ønsker du dig i år? Dit julekort med virksomhedens design og den helt rette julestemning. Få personlig og professionel sparing omkring årets…
Du er her: design - Julekort

Firmajulekort med personlig julehilsen

Hvem elsker ikke at modtage et personligt julekort? Et firmajulekort, behøver ikke at være uvedkommende og trist, nej et firmajulekort hvor man kan se, at afsenderen har valgt at gøre lidt ekstra ud af det klassiske ønske om god jul og godt nytår.  Et der skiller sig ud fra bunken af julekort. Et kort der huskes. Det gør vi hos Degn Grafisk, og det er vi ret sikre på, vi ikke er ene om.

 

Skal dit julekort skille sig ud?

Hos Degn Grafisk har du mulighed for at få en af de grafiske designere til at opsætte dit personlige julekort. Om du ønsker det klassisk, sødt, sjovt, hyggeligt eller utraditionelt - så kan vi hjælpe dig med designet. Og har du brug for hjælp til teksten, kan vi også hjælpe med den. Julekort kan jo indholde mere end blot en standard tekst. Underhold læseren med en sjov anekdote fra året der er gået, fortæl om det nye, der venter i det nye år - et personligt budskab forlænger "levetiden" af dit julekort. 

 

Design, tryk af julekort, adressering til modtager og pakning

Skal du sende mange kort, kan vi også hjælpe dig med at påtrykke variable navne og adresser. Det kan lette dig for en del tid, som muligvis i forvejen mangler i den travle juletid. Læs meget mere om adressering, tryk og pakning.

 

Er der noget, du er i tvivl om, er vi aldrig længere væk end 96 72 70 80 eller mail@degngrafisk.dk

 

 

 

 

 

Fortæl de mennesker du arbejder sammen med, at du har sat pris på samarbejdet i det år der gik, og ser frem til endnu et år med nye udfordringer.

Julekortet er oplagt til netop dette.

 

Priser på julekort ses her