• Vil du udgive din bog? Er du klar til udgivelse af din bog, eller har du lyst til at vide mere så ring til Louise Poulsen på tlf. 96 72 70 80
Du er her: design - Erindringsbøger

Erindringsbøger

Har du skrevet dine erindringer og ønsker at give dem videre til din familie og nærmeste venner i bogform, er muligheden lige her. Hos Degn Grafisk har vi nemlig stor erfaring med erindringsbøger, og med vores digitaltrykmaskiner har du mulighed for at få trykt din erindringsbog ned i helt små oplag.

Hvad skal vi have fra dig?

Vi er meget fleksible med hensyn til leveringen af det, du har skrevet. De fleste leverer deres bøger som wordfiler, som vi så efterfølgende konverterer om til pdf-filer. Er du i tvivl, kan du altid kontakte os på 96 72 70 80.

 

Vi kan også hjælpe med opsætningen og designet, hvis du ønsker det. Vi kan sætte bogen op fra ende til anden ud fra de tilsendte wordfiler, eller vi kan nøjes med at hjælpe med designet og opsætningen af omslaget. Mulighederne er mange, og det ville være os en udsøgt fornøjelse at hjælpe dig med lige netop din bog.

Kundereferencer: 

"Jeg valgte i foråret 2011 Degn Grafisk til trykning af mine erindringer i bogform. Det viste sig at være et rigtigt godt valg. Jeg havde ingen forhånds viden på området, men blev godt vejledt om muligheder samt fordele og ulemper..."

 

Ovenstående er et uddrag af en af de meget fine udtalelser, vi har fået fra vores kunder. Du kan se hele udtalelsen og flere til her!

 

 

Se priser på små oplag her

 

Se priser på store oplag her

tryk din egen bog
tryk af bøger i små oplag
tryk af bøger i store oplag