• Undgå straf fra Google Sørg for, at din hjemmeside er optimeret til visning på smartphones pr. 21. april eller mist værdifuld trafik fra mobile…
Du er her: design - Bøger

Bøger

Digitaltrykteknik har gjort det muligt at trykke bøger helt ned i meget små oplag, og det er derfor blevet muligt for stort set alle at få trykt en bog. Har du sluppet din indre forfatter løs, skrevet dine erindringer, foreningens historie, en biografi eller måske et eventyr? Og nu søger du hjælp til opsætningen af bogen og måske designet af bogens omslag? Ingen grund til at søge videre, den hjælp kan du naturligvis få her hos os i vores grafiske afdeling, hvor vores faguddannede grafiske team sidder klar til at tage en dialog med dig og få hjulpet dig videre.

 

Erindringsbøger

Vi har efterhånden oparbejdet en stor erfaring med erindringsbøger, som bliver mere og mere populære. Er det en erindringsbog, du gerne vil have lavet, anbefaler vi, at du slår et smut forbi siden her.

 

Bøger til virksomheder, skoler m.m.

Vi laver naturligvis også opsætning og design af bøger for virksomheder. Det kunne være en jubilæumsbog et årsskrift eller andet, som ønskes præsen-

teret ekstra flot og imponerende.

 

Paperback eller hardcover

Paperback er den prisøkonomiske løsning, som mange vælger - og den løsning laver vi internt her i huset. Vil du gerne have din bog lavet med hardcover, samarbejder vi med dygtige bogbindere, vi sender dine bøger til efterbehandling hos.

 

Mulighederne er mange - uanset boggenre, størrelse og cover. Ring og tag en snak med os på 96 72 70 80. Vi kan helt sikkert også hjælpe dig.