• Bestil jeres blå bog her
    • Bolsjer
    • Logo vand
Du er her: Startside

Degn Grafisk blev grundlagt tilbage i 1996 af Henrik Degn.


Navnet var dengang Degn Grafik, og hovedsædet var et børneværelse i et ganske almindeligt parcelhus.


Siden da er der løbet meget vand under broen, og i dag beskæftiger Degn Grafisk 13 mand inden for grafik, tryk, web og god service.

Velkommen i et grafisk hus med højt til himlen

Søger du markedsføring, grafisk assistance, gode tryksager, professionalisme og smil på læben, er du kommet til det rette sted. Med eget trykkeri, stabile samarbejdspartnere og stærke kompetencer inden for tryk, design og web står vi klar til at hjælpe dig med alt - stort som småt.

 

Vi kan hjælpe med helt traditionelle  reklamebureau opgaver som design og opsætning af annoncer, brochurer, foldere, kuverter, visitkort m.m. - men vi kan mere end det. Vi kan også lave din næste hjemmeside, dine facadeskilte eller din bildekoration, designe dit logo og udvikle din grafiske identitet. Listen er lang og uden ende, for som sagt er vi et grafisk hus med højt til himlen. Mulighederne er mange og begrænsninger er få - hvis de overhovedet er der.

 

Og vi kan gøre det hele fra A-Z. Det vi ikke kan lave inhouse i vores eget digitaltrykkeri, sender vi ud til vores samarbejdspartnere, som har fulgt os i mange år. Det er samarbejdspartnere, som vi har tillid til, og som kan leve op til vores egne standarder om god kvalitet og fornuftige priser.

 

Tryk shop

Til dig med trykklare filer. Bestil online og få fingre i de uhørt gode trykpriser.