• Undgå straf fra Google Sørg for, at din hjemmeside er optimeret til visning på smartphones pr. 21. april eller mist værdifuld trafik fra mobile…
Du er her: Om os - Aarestrup Bogtrykkeri

Årestrup Bogtrykkeri

blev den 1. august 2009 en del af Degn Grafisk

Umiddelbart efter overtagelsen fortsatte Tom Erichsen, der har drevet trykkeriet siden 1979, sit virke som trykkerileder på Haverslevvej 78 i Årestrup, men i dag har Tom forladt roret for at leve det søde pensionsliv, og alle aktiviteter er samlet hos os i Ravnkilde.


Inden sammenlægningen havde der været et nært samarbejde mellem Degn Grafisk og Årestrup Bogtrykkeri, og det var ikke uden grund, at Tom valgte at placere sit hjertebarn i lige netop vores hænder. I forbindelse med overtagelsen udtalte Tom bl.a.:


”Vi har i en periode arbejdet sammen med Degn Grafisk, og jeg kan konstatere, at Henrik Degn og hans medarbejdere har den samme indstilling til pris, kvalitet og levering som Årestrup Bogtrykkeri. Samtidig råder Degn Grafisk over den mest moderne teknik, og det betyder, at kunderne nu får mulighed at få produceret meget mere avancerede tryksager end hidtil, bl.a. adressering af hæfter i samme arbejdsgang som trykningen”.

 

Læs mere om vores trykkeri og tryksager her