• Undgå straf fra Google Sørg for, at din hjemmeside er optimeret til visning på smartphones pr. 21. april eller mist værdifuld trafik fra mobile…
Du er her: Medarbejdere - Marie Louise Clausen

Marie Louise Clausen

Marie Louise er elev i vores trykkeri. Hun er i gang med uddannelsen til grafisk tekniker, og vi har glæde af hendes evner og selskab indtil midten af 2019. Og forhåbentlig også efter.

 

Marie Louise færdes allerede hjemmevant i vores trykkeri. Hun er nemlig opvokset med sværte under neglende som datter af en vaskeægte trykker. De sidste 3 år har hun tilbragt som salgsmedarbejder, men til trods for glæden ved kundekontakten, trak trykkeren i hende. Der er især to ting, der spiller en rolle for hendes valg af job: Muligheden for at bruge både hænder og hoved og tilfredsstillelsen ved at kunne fremstille et synligt og færdigt produkt.

 

Og så er der jo maskinerne - de har altid fascineret. Så når Marie Louise siger farvel til trykmaskinerne om eftermiddagen, siger hun goddag til maskinerne i det lokale fitnesscenter - med mindre hun ræser en tur i skoven på sin Mountainbike.

Kontakt 

 

mc@degngrafisk.dk

 

 

Vidste du ...?

Marie Louise bryder sig ikke særligt meget om dyr. Slet ikke faktisk. Måske er det derfor, hun spiser så mange fisk til frokost ...