• Undgå straf fra Google Sørg for, at din hjemmeside er optimeret til visning på smartphones pr. 21. april eller mist værdifuld trafik fra mobile…
Du er her: Kundeudtalelser - Støvring Dyreklinik

Udtalelse fra Støvring Dyreklinik

Da jeg skulle åbne Støvring Dyreklinik, var jeg på udkig efter et grafisk firma, som kunne designe mit logo og lave en grafisk identitet. Degn Grafisk var allerede ved første møde yderst professionelle, kompetente og meget lydhøre overfor mine ønsker og tanker som kunde. Derfor fik de opgaven, og dette har jeg igennem hele processen været meget tilfreds med.


Jeg ønskede et anderledes og spændende logo med humor og et glimt i øje. Degn Grafisk var 100% med på ideen, men samtidig virkelig gode til at komme med kreative indspark. Langsomt udviklede den grafiske identitet sig til at inkludere visitkort, vinduesfolie, stempel, hjemmeside mm. Resultatet blev fantastisk, og vi er virkelig glade og tilfredse med farvevalg, komposition og originalitet. Utrolig mange af vores kunder har positivt kommenteret vores grafiske materiale, og det tilstrækker megen opmærksomhed.

 

Kort tid efter åbningen af Støvring Dyreklinik valgte vi at starte en kundeklub for vores kunder, og vi var ikke ét sekund i tvivl om, at Degn Grafisk skulle stå for denne nye spændende opgave.

 

Venlig hilsen
Tinna Bentzen
Dyrlæge 

Støvring Dyreklinik

Støvring Dyreklinik åbnede klinik i Støvring 1. marts 2014 og tilbyder i deres skønne, rummelige og nye lokaler - alt fra gode råd til operationer. Læs mere om firmaet på hjemmesiden

www.stovringdyreklinik.dk