• Undgå straf fra Google Sørg for, at din hjemmeside er optimeret til visning på smartphones pr. 21. april eller mist værdifuld trafik fra mobile…
Du er her: Kundeudtalelser - Samuel Frederiksen

Udtalelse fra Samuel Frederiksen

"Jeg ville skrive og udgive en bog med titlen INDENFOR OG UDENFOR. I mit tilfælde Indenfor og Udenfor Frelsens Hær, og en del mere omkring den sag.

 

Det skulle være en bog, hvor jeg selv havde fat i den ene ende. Jeg ville gerne gøre en stor del af arbejdet selv, men samtidig sikre mig hjælp og vejledning, hvor mine evner og viden slap op.

 

Der skulle være rigtige mennesker bagved. Jeg ville ikke nøjes med at kommunikere med en computer. Og så ville jeg kunne se resultatet, mens det endnu var tid at rette det til.

 

Alt det fandt jeg. DEGN GRAFISK holdet udstråler venlighed og omsorg, jeg fik professionel sparring, og en menneskelig og effektiv kommunikation omkring hele forløbet.

 

Med et iøjnefaldende omslag, blev bogen med sine 280 sider et smukt udført stykke håndværk."

 

Samuel Frederiksen

Forfatter

Om bogen

INDENFOR OG UDENFOR

Bogen kan købes hos boghandlere i de større byer fra 2. november 2015, men kan lige så hurtigt bestilles og leveres via webshop’en på forfatterens hjemmeside: www.piano-musik.dk

 

Samuel har, ud fra anvisingerne fra Degn Grafisk, selv opsat bogen indhold og har kun fået assistance fra Degn Grafisk til at forestå designet på bogomslaget og til at gøre indholdsfilen trykklar. Omslaget har fået en blank kachering, for at give en flot finish.

 

Læs mere om erindringsbøger her