• Undgå straf fra Google Sørg for, at din hjemmeside er optimeret til visning på smartphones pr. 21. april eller mist værdifuld trafik fra mobile…
Du er her: Kundeudtalelser - Mejlby Agro

Udtalelse fra Mejlby Agro

I har i Mejlby Agro igennem en lang årrække samarbejdet med Degn Grafisk omkring både små og stor opgaver.


Degn grafisk yder på alle måder et meget flot professionelt og kreativt udført arbejde uanset opgavens størrelse. Degn Grafisk producer mange forskellige ting for vores virksomhed lige fra små visitkort , kuverter, annoncer, webbannere til foldere, design af hjemmeside og senest opbygning af webshop.


Når man har kontakt med Degn Grafisk oplever man hver gang deres ærlighed, hjælpende hånd og gode forslag til, hvordan vi kan forny og effektivisere vores markedsføring. Netop på et niveau som er passende for vores virksomhed.

Vores Hjemmeside er også designet og opbygget af Degn grafisk. Hjemmesiden er en brugervenlig CMS løsning, hvor Degn Grafisk senest har designet en flot og meget velfungerende webshop hertil. Efterhånden som shoppen bliver udvidet og den digitale verden forandrer sig, stiller det også større krav til design og løsninger. Her står Degn Grafisk altid parat til hurtigt at løse netop, de udfordringer vi stiller dem. Det har desuden været en stor hjælp for os at have Degn Grafisk med som samarbejdspartner på webdelen da de altid står parat med en hjælpende hånd og gode råd. Det gør det muligt for os selv at tilrette både hjemmeside og produkter på shoppen.


Vi kan på alle måde kun give Degn Grafisk vore allerbedste anbefalinger..

MejlbyAgro A/S - Lone Bilgaard
 

Mejlby Agro

Mejlby Agro har været kunde hos Degn Grafisk igennem flere år, og får lavet såvel web som tryksager i huset.

 

www.mejlbyagro.dk

 

Læs mere om markedsføring..