• Undgå straf fra Google Sørg for, at din hjemmeside er optimeret til visning på smartphones pr. 21. april eller mist værdifuld trafik fra mobile…
Du er her: Kundeudtalelser - Danske Kloakmestre

Danske Kloakmestre 

Samarbejde er vigtigt
Godt samarbejde er løsningen på de fleste problemer inden de opstår

 

Danske kloakmestre er Danmarks største brancheforening inden for kloakområdet. Foreningen bliver drevet på frivillig basis og da det er en stor forening, at drive med en frivillig bestyrelse er det for os i bestyrelsen meget vigtigt, at vores samarbejdspartnere er meget kvalificerede.

 

Vi har gennem flere år samarbejdet med Degn Grafisk omkring udarbejdelse af hjemmeside og vedligehold af denne. Udover det har de løst en del grafiske projekter for os. Brochurer, medlemskort o.s.v. Dette er et samarbejde, som jeg, i min egenskab af tovholder for hjemmesiden, har sat meget stor pris på.

 

Når man kontakter Degn Grafisk bliver man altid mødt at et venligt personale, som på en virkelig velkvalificeret måde får løst de opgaver, man stiller dem. Også selv om det nogle gange er nogle vilde ideer, bliver man aldrig mødt med et nej. Man får god rådgivning, omkring hvad der er muligt og om der måske er anden og bedre løsning.

 

Senest har vi på hjemmesiden fået modulet Maps. Dette er en løsning, som vi har set meget frem til. Vi har mange medlemmer over hele landet, som folk hurtigt og nemt skal kan gå ind og søge. Med Maps bliver søgningen præsenteret på en flot og professionel måde, som virker meget nemt for brugeren.

 

For mig som tovholder for hjemmesiden er det rigtigt nemt at bruge modulet til forskellige søge-funktioner på hjemmesiden i forhold til de forskellige kategorier af medlemmer vi har. Modulet er så nemt at bruge, at man ikke behøver at være en it–nørd for at bruge. Siden vi har fået Maps på hjemmesiden, har jeg fået rigtig mange fine tilkendegivelser tilbage om denne søgefunktion. Både fra vores medlemmer, men også fra de andre organisationer, som vi samarbejder med.

 

Generelt kan jeg på det varmeste anbefale Degn Grafisk som samarbejdspartner, når det handler om web- og andre grafiske løsninger. Det er sjældent at blive mødt med den positive og professionelle energi, som altid er kendetegnet, når man arbejder sammen med personalet ved Degn Grafisk.


Med venlig hilsen

Søren Rasmussen

Bestyrelsesmedlem/webansvarlig
Danske Kloakmestre
 

Danske Kloakmestre 

Danske Kloakmestre har været kunden hos Degn Grafisk i adskillige år. Vi leverer både webrelaterede opgaver og tryksager til foreningen.

Se mere om foreningen på www.danskekloakmestre.dk