Du er her: Kundeudtalelser - Ascending

Udtalelse fra Ascending

Degn Grafisk har været samarbejdspartner til udvikling af min firmaprofil. Den hjælp jeg har fået til bl.a. design af hjemmeside, logo og diverse kommunikationsredskaber har været helt i top mht kreativitet, kompetencer og hurtig levering.

 

Evnen til hurtigt at forstå, hvad jeg som kunde har brug for, er uovertruffen. Den menneskelige facon med “det-finder-vi-ud-af” attitude er en tryg velkomst, som gør at jeg aldrig er i tvivl om min tilfredshed over arbejdet. Jeg har oplevet et serviceniveau, som er langt over, hvad jeg har turdet håbe på. Tiden spildes aldrig, og opgaverne leveres med et smil på læben, som tydeligt mærkes selv gennem telefonen. Jeg kan ikke forestille mig at bruge andre end Degn Grafisk til min virksomheds grafiske opgaver. 
 

Erik Poulstrup 

Ascending 

Aalborg-firmaet Ascending har været kunde hos Degn Grafisk siden 2010, hvor indehaver Erik Poulstrup kom til os for at få udarbejdet en grafisk identitet. Ascending arbejder med virksomhedsrådgivning og hjælper danske firmaer med bl.a. optimering af drift og tilskudssøgning.

www.ascending.dk