• Undgå straf fra Google Sørg for, at din hjemmeside er optimeret til visning på smartphones pr. 21. april eller mist værdifuld trafik fra mobile…
Du er her: Kundeudtalelser - Abelone Glahn

Udtalelse fra Abelone Glahn

 - Jeg ringede en fredag, dagen før nytårsaften for at bede om det umulige - en håndindbundet bog i eet, elegant eksemplar til det danske Kronprinspar, afleveret seneste fem dage efter.

 

Det lykkedes. Selv om det var i firmaets juleferie, tog Henrik Degn telefonen, mens han sad på en traktor, og han undersøgte meget hurtigt, om mit ønske kunne opfyldes. Bogen med tips fra andre danske tvillingeforældre blev trykt, håndindbundet og sendt med specialpost til mig, og den blev afleveret til tiden i anledning af Kronprinsparrets tvillingers ét års fødselsdag den 8. januar 2012.

 

- Jeg fandt Degn Grafisk via internettet, da jeg søgte på ”bogtryk i små oplag”. Hjemmesiden så professionel ud, og det viste sig, at såvel selve trykningen, som den behandling, jeg fik under denne noget særprægede opgave, også var professionel trods dét, at opgaven forløb henover et årsskifte. Jeg er meget tilfreds med resultatet.


- Og det ser ud til, at Degn Grafisk også skal trykke den bog, der skal ud til "almindelige tvlingeforældre" i Danmark.
 

Venlig hilsen
Abelone Glahn

Forfatter til Tvillinge Tips 

Tvillinge Tips

Abelone Glahn er forfatteren bag bogen Tvillinge Tips - skrevet til danske tvillingeforældre af danske tvillingeforældre. Det allerførste eksemplar blev givet i gave ved Prinsesse Josephine og Prins Vincents 1-års fødselsdag. En revideret udgave af bogen forventes ude i bogsalg senere i 2012.

 

www.abeloneglahn.dk

 

Her kan du læse mere om reklamebureau